آش زغال اخته؛ مخصوص علاقمندان به غذای ترش
آش زغال اخته مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامینهای مختلف میباشد.
وبسایت نمناک: آش زغال اخته مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با طرز تهیه و دستور پخت آش زغال اخته با طعمی متفاوت که حتما با تهیه این آش و سرو آن از طعم آن لذت خواهید برد آشنا شوید.
مواد لازم برای آش زغال اخته
- زغال اخته :یک کیلوگرم
- پیاز متوسط :سه عدد
- سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید :500 گرم
- رشته آش :نصف یک بسته
- آب :دو لیتر
- لوبیا چیتی :دو پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
روش پخت آش زغال اخته
۱. پیازها را خرد کرده و سرخ کنید.
۲. سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار بگذارید.
۳. لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید بپزید.
۴. زغال اخته و پیاز را داخل دو لیتر آب بریزید، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند.
۵. در مرحله آخر سبزی های خرد شده و نمک و فلفل را بیافزایید و رشته آش را خرد کنید و داخل آش بریزید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
ارسال نظر