طرز تهیه ژله میان تهی
ژله میان تهی ژلهای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه مخصوصا موقعی که قاشق میزنی توش و یهو انگار ژله تالاپ میفته پایین.
وبسایت تصویر زندگی: ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه مخصوصا موقعی که قاشق میزنی توش و یهو میفته پایین. در این مطلب طرز تهیشو براتون گذاشتیم.
طرز تهیه ژله میان تهی :
1. اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول جامها یا لیوان هاتون رو آماده کنید.
2. اول ژله ای که میخواید طبقه ی پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید.
3. بعدش ژله رو میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و کاملا بسته و سفت شه.
4. سپس ژله رنگ دوم رو مطابق معمول درست میکنیم و میگذاریم تا تو دمای اتاق خنک شه.سپس ژله های تو یخچال رو در میاریمو به آرومی ژله رنگ دوم رو روش میریزیم البته باید مقداری سر لیوان خالی بماند یعنی لیوان را پر نکنید.
5. حالا با کمک سلفون برای لیواناتون یه درپوش درست کنید و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشیدا
6. خب حالا اگه از درپوش ظرفتون مطمئنین خیلی آروم ولی بدون ترس ظرفتون رو برگردونین.نمیریزه خیالتون راحت باشه.حالا این لیوانهارو تو یه سینی بزارین و سپس بزارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره.
7. حالا اگه ژلتون کاملا خودشو گرفته از توی یخچال خارجش کنید و آروم سفلون دورش رو باز کنید و بردارید خیلی راحته و اصلا به سطح ژله نمیچسبه اینجوری یه ظرف ژله دارید که مابینش خالی هست و ظاهر خوبی داره.
نکات:
- می تونین با خلاقیت و سلیقه خوبتون این ژله رو به بهترین نحو تزیین کنین. مثلا" می تونین از میوه یا رز سیب یا ژله رولتی برای تزیین لایه اول استفاده کنین.
- میتونین لایه اول ژله آکواریومی و حبابی باشه
- می تونین از میوه توی لایه بالایی هم استفاده کنین
- با بکار گیری ترکیب رنگ های جالب یا کج کردن لیوان برای لایه با لایه های اول می تونین ژله های زیبایی درست کنین.
- سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه .
نظر کاربران
اینو بزاری جلو مهمون,میگند نگا کن دلش نیومده پرش کنه:))
مگه چیپس و پفکه که تهی باشه
همین یه ژله مونده بود ادا اطوار سرش بیارین
من از این ژله ها برای مهمونیام درست می کنم .
خیلی شیک و قشنگ هستش ، اما لایه بالایی رو به روش بنماری درست می کنم .
و یه چیزی که باید بهش دقت کنید اگر تعداد زیادی می خواستید درست کنید ظرف ژله ها رو دونه دونه از یخچال بیرون بیارید چون اگه همش رو یهویی بیارید بیرون وقتی می زاریدش توی یخچال ژله هایی رو که آخر از همه درست کردید لایه پایینیش شبیه به کوه می شه .
عالی
جالب بود
میشه از مراحل تهیه ژله و اون سلفون و خالی بودن وسطش یه سری عکس بزارین؟ من درست متوجه نشدم.ممنونم
پاسخ ها
ژله ها رو میریزی توی ظرف مخصوصش
بعد که خودشونو کاملا گرفتن طبق دستوری که گفته ژله بالایی رو درست میکنی و دوباره میرزی تو ظرف، بعد روی ظرفو سلفون بکش و خیلی محکمش کن. بعدم ظرفو برگردون که ژله دومیه بیاد لبه ظرفت. بعد همونجور با ظرف برعکس بزارش توی یخچال. خودشو که گرفت کامل بیار بیرون و سلفونو باز کن.. تمام
درست کردم.خوب شد :)))
سلفون به ژله نمی چسبه؟
پاسخ ها
خیر.
چون روغنیه به ژله نمیچسبه اما پلاستیک فریزر بزاری میچسبه.
خاك بر سرتان
دقيقا