شیرینیهای کریسمس؛ آلمان: Pfeffernusse
Pfeffernusse در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه کودکان قرار می داده است.
برترین ها: Pfeffernusse در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه های کودکان قرار می داده است. به همین دلیل، این نان ها به شیرینی رایج و محبوب شب های عید آلمانی ها تبدیل شد.
• زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم
• دو پیمانه شکر
• 4 تخممرغ درشت
• ۳.۵ پیمانه آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری ادویه
• یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
• یک قاشق چایخوری آب لیموترش
• نصف قاشق چایخوری پودر میخک
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، شکر و تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کمکم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲. به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به ۴ توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.
۳. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۴. روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله ۲ سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
ارزش غذایی
• کالری: ۱۵ گرم
• چربی: 0 گرم
• کلسترول: ۴ میلیگرم
• سدیم: 5 میلگرم
ارسال نظر