۸۰۰۲۷۶
۹ نظر
۵۵۴۳
۹ نظر
۵۵۴۳
پ

طرز تهیه پسته پلو؛ غذای اصیل ایرانی

در قدیم غذایی به اسم باقالی پلو وجود نداشته بلکه این غذا پسته پلو بوده که به مرور به‌علت گرانی پسته باقالی جای آن را گرفته است.

روزنامه همشهری: در قدیم غذایی به اسم باقالی پلو وجود نداشته بلکه این غذا پسته پلو بوده که به مرور به‌علت گرانی پسته باقالی جای آن را گرفته است.

پسته پلو یک غذای پاییزی است که در گذشته به علت وفور پسته در این فصل طبخ می شد. در زیر دستور طبخ این غذای اصیل ایرانی را برایتان ذکر کردیم.

مواد لازم:

  • سه پیمانه برنج
  • هشت تکه فیله مرغ صفر یا ماهیچه
  • سه پیمانه پسته تازه
  • دو پیمانه شوید تازه یا خشک
  • دو عدد پیاز متوسط
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • سه قاشق سوپخوری زعفران آب‌کرده
  • سه قاشق سوپخوری زرشک

طرز تهیه پسته پلو؛ غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه:

1. برنج را پاک کرده با آب ولرم به آرامی بشویید. سعی کنید برنج در موقع شستن خرد نشود. سپس به همراه مقداری نمک بگذارید تا خوب استراحت کند.

2. پسته‌ها را هم پوست کنده و از پوست دوم جدا کنید تا دو‌لپه سبز رنگ پسته دیده شود.

3. شویدها را بعد از پاک کردن و شستن خوب خرد کنید و کنار بگذارید. پیازها را هم ریز خرد کنید.

4. فیله‌های مرغ یا گوشت را در مقداری روغن بریزید و در اواسط پخت، پیاز خرد‌کرده را هم افزوده و پس از کمی تفت‌دادن بگذارید تا تکه‌های مرغ بپزد.

5. اگر دوست دارید کمی آب اضافه کنید. البته برای مزه‌دار‌کردن مرغ‌ها کمی زعفران آب‌کرده و نمک و فلفل هم اضافه کنید.

6. برنج را به روش معمول در قابلمه آبجوش ریخته و بگذارید سبک شود. بعد از آبکش‌کردن برنج ته قابلمه را ته‌دیگ مناسب و دلخواه بچینید. برنج آبکش شده را روی ته‌دیگ ریخته و لایه لایه شوید و مغزپسته‌های بدون‌پوست را به آن اضافه کنید.

7. مقداری روغن روی برنج ریخته و آن را به‌مدت 45دقیقه دم کنید.

8. بعد از پخت، برنج را در دیس کشیده و با مرغ تزیین کنید. مقداری برنج را با زعفران، خوش‌عطر و بو کرده و با آن روی غذایتان را تزیین کنید. کمی زرشک را هم در روغن یا کره تفت دهید و با آن اطراف برنج را زیباتر کنید.

نکته: اگر می‌خواهید تکه‌های مرغ خوش طعم شده و بوی زهم آن گرفته شود یک سیب درختی را درشت خرد کرده، با مرغ بگذارید تا بپزد.

پخت سیب در کنار مرغ باعث لطیف‌تر‌شدن گوشت آن شده و بو و عطر خوبی هم به مرغ می‌دهد. البته از کرفس و هویج هم می توانید برای این کاراستفاده کنید.

لبو و باقالی کم کالری

لبو و باقالی دو خوراکی محبوب فصل پاییز و زمستان است که طرفداران بسیاری دارد. این دو خوراکی کم‌کالری می‌تواند انتخاب مناسبی برای کسانی باشد که رژیم غذایی دارند.

100گرم لبوی پخته‌شده 44 کیلوکالری و 100گرم باقالی 122 کیلو‌کالری دارد. همچنین 100گرم شلغم نیز 25 کیلو کالری دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پسته کیلویی 200 هزارتومان, چطوری پسته پلو بخوریم

  • آرش

    سه پیمانه پسته

  • بدون نام

    پوسته پسته پلو هم میذاشتی نمی تونستیم بپزیم

  • عادلی

    سه پیمانه اونم مغز پسته چند در میاد صبر کن حساب کنم نه فکر کنم شیشلیک ارزونتر میشه

  • بدون نام

    ما نون نداریم بخوریم ....

    پاسخ ها

    • بدون نام

      به درک

  • بدون نام

    با این قیمت ها حتما!!!!!!!!!!!

  • علی

    یکی میمرد ز درد بی نوایی.....
    تو هم مارو مسخره کردی برترین ها پسته کجا بود الان من میرم خونه به خداوندی خدا خودم رو میزنم به سیر بودن و.... تا شام امشب بیشتر بمونه فردا بچه هام بخورن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خدا لعنت کنه باعث و بانی رو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج