۷۹۲۸۲۳
۴ نظر
۷۴۹۶
۴ نظر
۷۴۹۶
پ

طرز پخت کیک شکلاتی در ساندویچ ساز

در این مطلب میخوایم بهتون طرز تهیه یه کیک خوشمزه‌ی شکلاتی سریع و ساده رو یاد بدیم که با ساندویچ ساز درست میشه. این دستور تهیه رو از دست ندین!

روزنامه ایران - فریبا عریف: در این مطلب میخوایم بهتون طرز تهیه یه کیک خوشمزه‌ی شکلاتی سریع و ساده رو یاد بدیم که با ساندویچ ساز درست میشه. این دستور تهیه رو از دست ندین!

مواد لازم:

  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۲قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری (یا زعفران)
  • آرد 6 قاشق غذاخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • شیر 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز پخت کیک شکلاتی در ساندویچ ساز

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه‌ای تخم‌مرغ و وانیل را دو دقیقه هم زده بعد شکر را اضافه کنید.
  2. پنج دقیقه خوب هم می زنیم به‌صورت دورانی بالا و پایین تا کرم رنگ و کشدار شود.
  3. بعد روغن و شیر ولرم را به مایع اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید.
  4. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید.
  5. حالا مواد را نصف کرده و به یکی یک قاشق چایخوری پودر کاکائو الک شده و به دیگری یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده که خیلی غلیظ و خوشرنگ باشد، اضافه کنید.
  6. در هنگام آماده و ترکیب کردن مواد، دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید. پس از اینکه داغ شد، یک قاشق از مواد را در هر یک از مثلث‌ها بریزید.
  7. پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آن بماند تا پخته شود.مراقب باشید تا بیش از یک قاشق غذاخوری مواد درون دستگاه ساندویچ ساز نریزید؛ زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سر ریز شود.
  8. به سلیقه خودتان می‌توانید پودر نارگیل، کنجد یا تکه‌های میوه را نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید حتی در صورت تمایل می‌توانید با خامه زده شده، این کیک‌های مثلثی شکل زیبا را تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عااالی

  • بدون نام

    عااالی

  • فرزاد

    ممنون

  • نرگس

    میشه از ارد نانوایی بجای ارد شیرینی استفاده کرد؟وبجای وانیل از گلاب استفاده کنیم؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج