روش تهیه پوره سیب زمینی خامهای
پوره سیب زمینی به خاطر بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیهی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان منبع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه.
وبسایت دو نفره - گلزار نورمحمدیان: پوره سیب زمینی به خاطر بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه ی آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان منبع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه.
در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی لطیف و کرمی رو براتون میذارم که به خاطر داشتن خامه تو مواد اولیه اش خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است پیشنهاد میکنم حتما همراه استیک مرغ یا گوشت امتحانش کنین که حرف نداره.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
- ۱ کیلو گرم سیب زمینی
- ۱/۴ پیمانه کره
- ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
- ۱/۴ پیمانه شیر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
1. برای تهیه پوره ی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی هارو پوست بکنین و از وسط هم نصف کنین تا سریع تر بپزن.
۲. حالا داخل یه قابلمه به مقدار کافی آب بریزین و سیب زمینی هارو داخلش بریزین و برای مدت تقریبا ۲۰ دقیقه سیب زمینی هارو بپزین تا نرم بشن و بپزن.
3. بعد سیب زمینی های پخته رو داخل آبکش بریزین تا آبشون کاملا بره.
۴. حالا سیب زمینی هارو همون طور که داغ هستن داخل یه کاسه بریزین و کره های تکه شده رو هم اضافه کنین و با یه پوره کن دستی یا گوشتکوب سیب زمینی هارو پوره کنین تا نرم و یکنواخت بشن و کره هم آب بشه و به خوردشون بره.
5. حالا نوبت اضافه کردن خامه است بعد اضافه کردن خامه باز به پوره کردن و کوبیدن ادامه بدین تا پوره لطیف و یکنواخت بشه. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنین.
۶. در نهایت کم کم شیر رو اضافه کرده و بکوبین تا به غلظت مورد علاقه تون برسین.
حالا پوره خوشمزه شما حاضره … نوش جون
نظر کاربران
من نمیتونم سیب زمینی دوغ بخورم ....خوراکیهای که طبع سرد دارند خیلی برای من بدهستن ومن را سر میکنند وخوابم میبره....به خصوص دوغ بخورم 24ساعت خوابم
پاسخ ها
نخور