املت پنير پارمسان
دو عنصر مهم صبحانه با هم

- تره فرنگي خرد شده: نيمي از يك تره
- كره: ۲ قاشق غذاخوري
- تخممرغ: ۸ عدد
- خامه: ۶ قاشق غذاخوري
- پنير سفيد: يك دوم فنجان
- پنير پارمسان رنده شده: ۴ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان دلخواه
روش تهیه :
1. فر را در دماي 100 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
۲. در يك ظرف متوسط تره فرنگي را با كره سرخ كنيد تا نرم شود.
3. تخممرغها، خامه، پنير سفيد و پارمسان و همچنين نمك و فلفل را خوب مخلوط كرده و به تره فرنگي اضافه كنيد.
۴. ظرف را در فر قرار دهيد و املت را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد تا روي آن طلايي شود.
5. املت را با نان و سالاد سرو كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر