كرم مركبات
هم خوشمزه، هم زيبا، امتحان كنيد!
مواد لازم :
- خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
- پرتقال شيرين و درشت: ۲ عدد
- ژلاتين: ۸ ورق
- يك عدد ليموترش: يك عدد
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شكر: ۲۰۰ گرم
- اسانس پرتقال: ۳ تا ۴ قطره
- اسانس ليموترش: ۳ تا ۴ قطره
- شير: نيم ليتر
روش تهیه :
ابتدا پوست ۲ عدد پرتقال را با رنده ريز رنده ميكنيم سپس آب پرتقالها را ميگيريم و كنار ميگذاريم. ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد خيسانده و وقتي نرم شدند از آب خارج ميكنيم. داخل ظرف فلزي ريخته و به همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا ذوب و يكدست شوند. زردههاي تخممرغ را به همراه شكر آنقدر هم ميزنيم تا پف كنند. اسانس و رنده پوست پرتقال و اسانس و رنده پوست ليموترش را به مواد زرده اضافه ميكنيم. وقتي همه را با هم خوب مخلوط كرديم، مايه را به همراه شير داخل قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا به جوش آيد. مطمئن ميشويم كه زرده تخممرغها پختهاند. مايه را از روي حرارت برداشته و اجازه ميدهيم كمي خنك شود. خامه فرم گرفته را داخل كاسهاي گود (يا همان كاسه همزن) قرار ميدهيم و مايه زرده را آرام آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن هم ميزنيم تا مواد كاملا يكدست شوند. ژلاتين ذوب شده را داخل مايه كرم ميريزيم و كرم را در قالب دلخواه ميريزيم. اين مواد را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا كاملا ببندد.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر