خوشمزههایی با هلو؛ از بستنی تا پای
در این مطلب چند دستور ساده برای تهیه خوراکیهای خوشمزه با هلو را مشاهده میکنید.
مواد لازم:
- ۸ قطعه نان ایتالیایی تست شده
- ۸۵ گرم پنیر
- ۸ قطعه هلوی تازه
- برگ ریحان تازه
- یک تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
مواد لازم:
- ۷۰۰ گرم هلوی تازه پوست کنده و ورقه شده
- یک قاشق چایخوری آبلیمو
- یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
- یک پیمانه شکر
- دو پیمانه خامه
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- ۲ عدد کراکر یا بیسکویت ساده ساییده و پودر شده
- یک پیمانه شیر
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
۱. هلوها را به همراه یک چهارم پیمانه از شکر، آبلیمو و دارچین به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه روی حرارت متوسط بجوشانید و گاهی هم بزنید. سپس در یک کاسه ریخته و در فریزر قرار دهید.
۲. یک پیمانه خامه، باقی مانده شکر و نمک را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و کراکر پودر شده را داخل آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مخلوط سرد شود.
۳. در یک کاسه دیگر یک پیمانه باقی مانده خامه، یک پیمانه شیر و وانیل را ترکیب کنید. مخلوط شکر و خامه و کراکر و نصف هلوها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۴. مخلوط و باقی مانده هلوها را در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شوند، هرچه بیشتر بهتر.
۵. مخلوط یخ زده به داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل کارخانه عمل کنید.
۶. در آخرین دقایق به آرامی باقی مانده هلوها را اضافه کنید.
خوراک مرغ و هلو
مواد لازم:
- ۹۰۰ گرم مرغ بااستخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک پیمانه پیاز ورقه شده نازک
- ۳ حبه سیر رنده شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل
- یک پیمانه آب مرغ
- یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
- ۴ عدد هلوی رسیده بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده
- یک چهارم پیمانه ریحان تازه خردشده
طرز تهیه:
پای هلو
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه شکر قهوهای
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- ۶ پیمانه هلوی خردشده تازه
- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۲ عدد خمیر پای ۳۰ در ۳۵ سانتیمتری
- یک عدد تخم مرغ همزده
طرز تهیه:
۴.قطعه خمیر باقی مانده را روی آن قرار دهید. لبههای دو خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد، با استفاده از چاقو منافذی روی خمیر بالایی ایجاد کنید. (اگر مایلید، می توانید خمیر بالایی را به صورت نواری برش داده و در هم ببافید تا یک پای به شکل تور درست کنید.)
۵. تخم مرغ همزده را روی پوسته بالایی پای بمالید. میتوانید یک قاشق غذاخوری شکر هم روی آن بپاشید.
۶. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید یا تازمانی که قهوهای طلایی و حبابدار شود. از فر بیرون بیاورید تا کاملا سرد شود.
نظر کاربران
خانم مظفری آشپز این غذاها رو که توضیح میدی ما نداریم بخریم بخوریم شما لاکچری زندگی میکنی دیگران گیر نون شب شان هستند
پاسخ ها
خب نداری، دلیل نمیشه اموزشش تو سایت قرار نگیره
خمیر پای رو چجور درست کنیم؟؟؟ چرا تو دستور تهیه ش نیست؟!!
هلو كيلويي 9 تومن . بتونيم بخريم ميخوريمشون . نه اينكه بريزيم تو خوراك مرغ
ما اگه هلو گيرمون بياد درسته مي خوريمش ديگه اين مسخره بازيا چيه؟
برترين ها رسانه ي مرفهين بي درد
@نداریم
اینجا سایت مرفهین بی درده همونایی که همه ی دغدغه شون مد و فشن و یه مشت سلبریتی احمقه جای من و شما اینجا نیست
مطالبتون خیلی زیباست ،
منتها زیاد لاکچری ی ی ی ی ی ی ی
هست
ممنون:-)