۷۸۲۰۴۱
۱۳ نظر
۵۱۲۲
۱۳ نظر
۵۱۲۲
پ

طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متفاوت و لذیذ

قیمه بوشهری با قیمه‌های شهر‌های دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مجله ایران بانو - پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مواد لازم:

  • 350 گرم گوشت خورشتی
  • 170 گرم لپه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد سیب زمینی متوسط و چهارقاچ شده
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره
  • یک سوم قاشق چایخوری دارچین
  • زردچوبه به میزان لازم
  • گرد لیمو عمانی به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متفاوت و لذیذ

نکته: ریختن زعفران و گلاب اختیاری است.

طرز تهیه:

  1. اول از همه پیاز را ریز خرد کنید و بعد سرخش کنید تا طلایی شود
  2. زردچوبه و کمی گرد لیمو عمانی و دارچین را به پیاز اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید
  3. گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
  4. به اندازه ۲ تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و در دیگ را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و لپه نیم پز شود.
  5. سیب زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد با هم کاملاً بپزد.
  6. نمک خورش را اندازه کنید.
  7. روی یک کاسه بزرگ، آبکش بگذارید و خورش را توی آبکش بریزید به صورتی که آب از گوشت و لپه و سیب زمینی جدا شود.
  8. مواد توی آبکش را دوباره درون دیگ برگردانید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملاً له شود. (این مرحله خیلی مهم است چون دلیل کش آمدن قیمه خوب کوبیدن مواد با گوشتکوب است).
  9. بعد آب گوشت را به مواد له شده اضافه کنید و دیگ را دوباره روی حرارت کم بگذارید.
  10. در یک ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و رب را با پیاز سرخ کنید
  11. آن پودر لیمو عمانی و پودر زیره بزنید
  12. تمام این مواد را به قیمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.
  13. در این فاصله مدام هم بزنید تا هم قیمه ته نگیرد و هم گوشت کش بیاید.
  14. گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید

قیمه آماده شده را به همراه شکر پلو زعفرانی یا پلوی ساده نوش جان کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • @@

    وای عاشقشم مخصوصا با شکر پلو :)))
    حتما امتحان کنین

  • بینام

    این قیمه نجفی هستش،بسیار هم خوشمزه ست
    نه قیمه بوشهری

  • بدون نام

    دوست ندارم، مگه آبگوشته كه ميكوبن.

    پاسخ ها

    • محسن

      مال گیرت نمیاد. به قیمه ما ایراد نگیر. اول بیا بوشهر قیمه بخور بعدا بگو

  • بدون نام

    چه جالب . من اصلا راجع بهش نشنيده بودم . شكر پلو چطوريه ؟

  • بدون نام

    اصلا خوب نیست

  • بدون نام

    اسمش گوشت نخوده

  • بدون نام

    قیمه بوشهری عالیه

  • نازنين

    عاشششششق اين غذا هستم واقعا اوني كه امتحان نكرده نميدونه چه طعمي داره

  • نازنين

    عاشششششق اين غذا هستم واقعا اوني كه امتحان نكرده نميدونه چه طعمي داره

  • محمد

    خيلي خيلي خوشمزه است ،، من خوردم

  • زهرا

    واقعا عالیه مخصوصا اینکه یک آشپز زبر دست اونو بپزه اونم با شکر پلو و چلوی سفید چه شود... باید قیمه بوشهری اصیل رو بخورید اونوقت یه سره تا بهشت می روید.

  • گل همیشه بهار

    بهتر از این غذا تو دنیا هیچ غذایی به خوشمزگی این غذا وجود نداره... به خدا.... کازرون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج