كيش گوجه و بوقلمون
بوقلمون را خوشمزه بپزيد
مواد لازم براي رويه:
- گوجه تزئيني: 300 گرم
- پنير پارمسان: 50گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- خامه: 300 ميليليتر
- بوقلمون خرد شده: 100 گرم
براي خمير:
- آرد: ۱۸۰ گرم
- كره خردشده: ۱۴۰ گرم
روش تهیه كيش
1.مواد مخلوط شده رويه را روي خمير كيش يعني داخل ظرف پيركس ريخته و مقداري از پنير موزارلا را نگهداريد تا روي مايه پخش كنيد.
۲.مواد را داخل فر بگذاريد و بهمدت ۴۵ دقيقه بپزيد.
3.بعد از پخت، مواد را از فر خارج كرده و بگذاريد كمي خنك شود سپس ميل كنيد.
روش تهیه رويه
1.آرد و كره را با هم مخلوط كرده و 8 قاشق آب سرد به آن اضافه كنيد تا خمير به دست آيد.
۲.خمير را در يك ظرف پيركس پهن كنيد و فر را با ۱۸۰ درجه سانتيگراد داغ كرده و خمير را با آلومينيوم فويل بپوشانيد و مقداري وزنه (لوبياي خام) روي آن بريزيد.
3. ظرف پيركس را داخل فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر