۷۷۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

كيش گوجه و بوقلمون

بوقلمون را خوشمزه بپزيد

كيش گوجه و بوقلمون
مواد لازم براي رويه:

  • گوجه تزئيني: 300 گرم
  • پنير پارمسان: 50گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • خامه: 300 ميلي‌ليتر
  • بوقلمون خرد شده: 100 گرم

براي خمير:

  • آرد: ۱۸۰ گرم
  • كره خردشده: ۱۴۰ گرم


روش تهیه كيش

1.مواد مخلوط شده رويه را روي خمير كيش يعني داخل ظرف پيركس ريخته و مقداري از پنير موزارلا را نگهداريد تا روي مايه پخش كنيد.
۲.مواد را داخل فر بگذاريد و به‌مدت ۴۵ دقيقه بپزيد.
3.بعد از پخت، مواد را از فر خارج كرده و بگذاريد كمي خنك شود سپس ميل كنيد.

روش تهیه رويه

1.آرد و كره را با هم مخلوط كرده و 8 قاشق آب سرد به آن اضافه كنيد تا خمير به دست آيد.
۲.خمير را در يك ظرف پيركس پهن كنيد و فر را با ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد داغ كرده و خمير را با آلومينيوم فويل بپوشانيد و مقداري وزنه (لوبياي خام) روي آن بريزيد.
3. ظرف پيركس را داخل فر به ‌مدت 30 دقيقه قرار دهيد.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج