دستور تهیه سالاد سیب زمینی با زودپز
روشهای زیادی برای درست کردن سالاد سیب زمینی هست، اما اگه دنبال سریعترین و سادهترین روش هستید این دستور پخت رو امتحان کنید که فقط ۱۵ دقیقه برای درست کردنش وقت لازم دارید.
وبسایت بدونیم - مریم اسدی: روش های زیادی برای درست کردن سالاد سیب زمینی هست اما اگه دنبال سریع ترین و ساده ترین روش هستید این دستور پخت رو امتحان کنید که فقط ۱۵ دقیقه برای درست کردنش وقت لازم دارید.
مواد مورد نیاز:
- ۱ پیمانه آب
- ۵ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده به شکل مکعبی
- نصف یک عدد پیاز خرد شده
- ۵ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه سس مایونز
- ¼ پیمانه سس باربیکیو
- نمک و فلفل
طرز تهیه
۱. آب را داخل زودپز بریزید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. سیب زمینی ها و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تخم مرغ ها را روی آن ها قرار دهید. سوپاپ زودپز را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه با فشار بالا پخته شود.
۲. سپس سوپاپ را باز کنید و اجازه دهید فشار داخل زودپز کم شود.
3. تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا سرد شود. سیب زمینی و پیازها را داخل ظرف دیگری بریزید و سس مایونز، سس باربیکیو و نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴. تخم مرغ ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید و به چهار قسمت کنید. تخم مرغ ها را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و سالاد را داغ سرو کنید.
۵. این سالاد سیب زمینی را می توانید در یخچال به مدت ۵ روز نگهداری کنید.
ارسال نظر