ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمیهای دوستانه
ژله شکلاتی راه راه دسری خوش ظاهر و خوشمزه است که فقط به مقداری زمان و حوصله نیاز دارد. این ژله را برای میهمانی ها تهیه کنید و لذت ببرید.
وبسایت سرآشپز پاپیون: ژله شکلاتی راه راه دسری خوش ظاهر و خوشمزه است که فقط به مقداری زمان و حوصله نیاز دارد. این ژله را برای میهمانی ها تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
مواد لازم برای قسمت سفید.
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- پودر ژلاتین (۱۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
- خامه ۳ قاشق سوپ خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکر ۸ قاشق سوپ خوری
- شیر ۲ لیوان
مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:
- پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- پودر هات شکلات ۱ بسته
- شکر ۵ قاشق سوپ خوری
- شیر ۱.۵ لیوان
مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:
- شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم
- شکر ۴ قاشق سوپ خوری
- پودر هات شکلات ۲ بسته
- پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- آب جوش ۱.۵ لیوان
طرز تهیه برای قسمت شکلاتی تیره:
1. آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
2. پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن:
1. شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.
2. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .
3. حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
طرز تهیه برای قسمت سفید:
1. پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
2. شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود
3. ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .
4. قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده(خیلی کم) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود
5. سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.
سایر نکات
1. در هر مرتبه که ژله می ریزیم در فریزر قرار می دهیم تا کمی ژله بسته شود.
2. برای جدا کرده ژله از قالب کمی قالب را بیرون یخچال قرارداده ودور ژله را از قالب بوسیله چاقوی ظریفی جداکرده با تکان دادن قالب به راحتی ژله از ظرف جدا می شود.
3. در هر موقعی که می خوام ژله آماده کنم اول گنجایش ظرف را اندازه می گیرم که ژله آماده شده ظرف را تقریبآپر کند .
نظر کاربران
با تشکر این دسر. ژله نیست. پاناکوتا هست. چون ماده ی اولیه ی اون شیر هست
پاسخ ها
راست میگی این پاناکوتا که
عالیه