تارت توتفرنگی
آرد را کمی نمک میزنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخممرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود
مواد لازم:
- آرد :۲۵۰گرم
- کره:۱۵۰ گرم
- پودرقند:نصف لیوانگ
- شیر:یک قاشق غذاخوری
- زرده تخممرغ:یک بسته
- ژله توتفرنگی:یک بسته
- توتفرنگی:به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد را کمی نمک میزنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخممرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود ولی زیاد ورز ندهید که خمیر سفت بشود بعد خمیر را باز کرده و در قالب تارت پهن میکنیم کفش را چنگال میزنیم و رویش پودینگ توتفرنگی میمالیم و یک لایه توتفرنگی میچینیم و طبقه ۳فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کردیم به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم بعد درش میآوریم و خنک که شد لایه دیگر توتفرنگی را روی آن روی گاز: میچینیم و ژله توتفرنگی که هنوز کمی گرم و نبسته را رویش میریزیم و میگذاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببندد.
ارسال نظر