شربت لیمو
آب لیموترش را در قابلمهای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای همزدن استفاده نکنید.
مواد لازم
- آب لیموترش تازه :2 لیتر
- شکر: 1/5کیلوگرم
آب لیموترش را در قابلمهای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای همزدن استفاده نکنید. زمانی که قوام آمد(یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت ما آماده است. حرارت را خاموش کرده و پس از اینکه کاملا خنک شد، در بطری تمیزی ریخته و در آن را ببندید. این شربت را میتوانید به مدت 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.
یخ را داخل لیوانی قرار دهید. سپس سهچهارم لیوان را آب ریخته و یکششم لیوان را از شربت پُر کنید. یک عدد لیموترش را هم اسلایس (نیمهقاچ) کرده و چند برش از آن را داخل شربت قراردهید. میتوانید از همان لیموترش برای تزئین دهانه لیوان هم استفاه کنید.
لیمو خواص ادرارآوری دارد و در معالجه روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه نیز مفید است . از آنجا که خون را پاک میکند، برای جوش، دمل و کورک نیز فایده دارد.
- میزان کالری : ۱۲۰
ارسال نظر