۷۵۳۹
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

یک استیک سالم و خوشمزه

استيک شيـرماهي

آبليمو را بعد از پخته شدن ماهي به آن اضافه کنيد، نه قبل از آن. چون در غیر این صورت ماهي را سفت مي‌کند.

استيک شيـرماهي

استيک شيـرماهي

  • زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۵ دقیقه
  • مقدار: ۱ نفر


مواد لازم
  • پياز متوسط : یک عدد
  • گوجه‌فرنگي: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگي : 1 قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: یک قاشق غذاخوري
  • آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
  • سس سفيد: یک قاشق غذاخوري،(مطابق دستور گفته شده)


آماده سازی

پيازرا نگيني خرد کرده و با روغن سرخ مي‌کنيم، تا حدي که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگي را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگي را همراه نمک و فلفل اضافه مي‌کنيم. ماهي را شسته و خشک می‌کنیم و برای يک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.


روی گاز

ماهي را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمي ذرت و آبليمو براي تزئين روي ماهي بريزيد.


نکته سلامتی

زناني که در طي دوران بارداري ماهي مصرف نمي‌کنند، در معرض خطر بيشتري براي زايمان زودرس هستند و اين مسأله باعث مي‌شود نوزادشان کوچک، ضعيف، مريض و حتي در معرض خطر مرگ باشد.
  • میزان کالری : 270
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج