یک استیک سالم و خوشمزه
استيک شيـرماهي
آبليمو را بعد از پخته شدن ماهي به آن اضافه کنيد، نه قبل از آن. چون در غیر این صورت ماهي را سفت ميکند.
مواد لازم
- پياز متوسط : یک عدد
- گوجهفرنگي: یک عدد
- رب گوجهفرنگي : 1 قاشق غذاخوري
- روغن مايع: یک قاشق غذاخوري
- آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- سس سفيد: یک قاشق غذاخوري،(مطابق دستور گفته شده)
پيازرا نگيني خرد کرده و با روغن سرخ ميکنيم، تا حدي که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگي را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگي را همراه نمک و فلفل اضافه ميکنيم. ماهي را شسته و خشک میکنیم و برای يکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم.
ماهي را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمي ذرت و آبليمو براي تزئين روي ماهي بريزيد.
زناني که در طي دوران بارداري ماهي مصرف نميکنند، در معرض خطر بيشتري براي زايمان زودرس هستند و اين مسأله باعث ميشود نوزادشان کوچک، ضعيف، مريض و حتي در معرض خطر مرگ باشد.
- میزان کالری : 270
ارسال نظر