تارت فلفل دلمه ای
فلفل دلمههای رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر میچینیم. سپس تارت را به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا آماده شود.

- فلفل دلمهای رنگی خلالشده:3 عدد
- سس سفید:2 پیمانه
- سیر رنده شده:5 حبه
- خامه:2 قاشق غذاخوری
ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن میکنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخسوراخ میکنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش میکنیم.
فلفل دلمههای رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر میچینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا آماده شود.
فلفل دلمهای به دلیل داشتن ویتامین A از بروز شبکوری و آبمروارید پیشگیری میکند. همچنین سرشار از ویتامین C و A بوده و یکی از کمکالریترین سبزیجات به شمار میرود.
- میزان کالری: 374
نظر کاربران
مرسی که اینو اموزش دادید بایدخیلی مفیدباشه