۷۵۲۴۴۲
۲ نظر
۵۰۱۵
۲ نظر
۵۰۱۵
پ

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه‌ها باشه، چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟

وب‌سایت دونفره: بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟ در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه بیسکوییت دارچینی خوشمزه رو میذاریم تا درستش کنین و از طعم دلچسبش لذت ببرین …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی
مواد لازم

  • 300 گرم آرد
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم پودر قند
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • 2 قاشق مرباخوری دارچین

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی
مراحل تهیه

۱. ابتدا کره رو که به دمای اتاق رسیده و کمی هم نرم شده با همزن کمی میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

2. به کره زده شده پودر قندی که الک کردیم رو اضافه میکنیم. الک کردن پودر قند باعث میشه تا گوله های پودر قند داخل مخلوطمون نمونه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۳. حالا به آرومی مواد رو با همزن میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

4. حالا به مخلوط کره و پودر قند تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و باز با همزن مخلوطشون میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۵. در نهایت آرد الک شده، بیکینگ پودر و دارچین رو به مخلوطمون اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

6. بعد از اینکه مواد رو با همزن زدیم مخلوطمون تقریبا شبیه خرده نون میشه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۷. حالا با دست مخلوط رو ورز میدیم تا منسجم بشه و شکل خمیر رو بگیره.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

8. خمیر رو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه و بعد روی تخته مورد نظرمون کمی آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریبا 4 میلیمتر باز میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۹. با هر شکل قالبی که دوست داشته باشیم مثل تصویر زیر بیسکوییت ها رو قالب میزنیم. بعد از هر بار قالب زدن تکه های خمیر اضافه رو به هم فشرده کرده و ورز میدیم بعد مجددا قالب میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

10. بیسکوییت ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم. این بیسکوییت ها خیلی زود میپزن و معمولا بعد 10 تا نهایتا 15 دقیقه آماده ان. همین که دیدین کناره های بیسکوییت ها در حال طلایی شدن هستش از فر درشون بیارین، بعد اینکه بیسکوییت ها رو از فر در آوردیم هنوز نرم هستن ولی تا سرد بشن کاملا ترد و منسجم میشن.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۱۱. حالا بیسکوییت های خوش عطر و طعممون حاضره …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محبوب

    خانواده من عاشق طعم دارچین هستند خوشم اومد حتما درستش میکنم ممنون

  • بدون نام

    هميشه عاشق بيسكوئيت م . بخصوص دارچيني . به به

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج