چگونه پاستیل رولی خانگی درست کنیم؟
پاستیل از جمله خوراکیهای محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.
وبسایت سرآشپز پاپیون: پاستیل از جمله خوراکیهای محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلوکز ۱ قاشق غذا خوری
آب سرد ۲/۳ پیمانه
بستنی ۱-۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1. ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو بریزید و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه کنید و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف و یکدست بشه .
2. و بعد بهش گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش یک یا ۲ق بستنی سرد اضافه کنید .
3. و اجازه بدین تا بستنی داخل مواد حل بشه و زیاد هم نزنید چون اگر زیاد هم بزنید اون لایه سفید روی ژله ایجاد نمیشه .
4. و بعد داخل یک ظرف رو نایلون بندازید و کمی چربش کنید و مواد رو داخلش بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشه ) و بعد بذارین داخل یخچال تا سفت بشه و بعد وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید .
نکته: اگر پاستیل هارو یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدین مینونید راحت روی هم بذاریدشون و اصلا بهم نمیچسبن و نیازی به پودر قند و ... نیست.
نظر کاربران
پاستیل رولی نیستا ژله رولیه
پاسخ ها
یک
خیر
ایا شما تو ڙله رولی ژلاتین و گلوکز میریزید؟
به شکل ژݪه رولی درست میشه اما با ژلاتین و گلوکز پاستیل میشه