آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی
پیتزا کالزونه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که خیلی راحت و سریع می تونید با ماهیتابه درست کنید. نظرتون چیه همین آخر هفته خانواده رو با یه غذایی ایتالیایی سورپرایز کنید.
وبسایت بدونیم: پیتزا کالزونه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که خیلی راحت و سریع می تونید با ماهیتابه درست کنید. نظرتون چیه همین آخر هفته خانواده رو با یه غذایی ایتالیایی سورپرایز کنید.
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ یک عدد پیاز کوچک (خرد شده)
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ قاشق غذا خوری آویشن
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
۴۵۰ گرم خمیر پیتزا
۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۱ پیمانه سبزیجات خرد شده (فلفل، قارچ، کدو)
۱ عدد تخم مرغ
¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل
سبزیجات تازه به عنوان چاشنی
1. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
2. روغن را داخل تاوه بریزید تا گرم شود. پیاز، سیر و آویشن را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید تا پیازها حالت نیمه شفاف بگیرند.
۳. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت بزنید تا قهوه ای رنگ شود. سس گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه کنید و کمی هم نمک و فلفل بزنید.
۴. مواد را از تاوه به ظرف دیگری منتقل کنید. سپس تاوه را با دستمال کاغذی پاک کنید و کنار بگذارید.
5. خمیر پیتزا را دو نیم کنید و روی سطح آردی قرار دهید. آن ها را با وردنه به شکل دایره صاف کنید. اندازه آن باید کمی بزرگ تر از تابه باشد.
۶. یکی از خمیرها را کف ماهیتابه قرار داده و کف تابه و کناره های تابه فشار دهید.
7. نصف پنیر موزارلا را روی خمیر بریزید. روی پنیر مواد بریزید و دوباره روی مواد پنیر پیتزا بریزید. مقداری هم نمک و فلفل بریزید.
۸. لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و لبه ها را به هم بچسبانید. روی خمیر مقداری تخم مرغ هم زده بمالید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیر بپاشید. با چاقو روی خمیر را سوراخ کنید.
9. به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را داخل فر بپزید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.
۱۰. پیتزا را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از ۱۰ دقیقه روی آن سبزیجات تازه بریزید، اسلایس کرده و میل کنید.
ارسال نظر