دسر اورئو؛ یک بمب بیسکوییتی خوشمزه
دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامهای را تهیه کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامه ای را تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- پنیر خامه ای: 570 گرم
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- پودر شکر: سه چهارم پیمانه
- اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: 14 گرم
- بیسکویت اورئو: 2 بسته
- خامه فرم گرفته: برای تزئین
- توت فرنگی: به دلخواه
طرز تهیه:
- خامه را آنقدر بزنید تا پف کند.
- سپس آن را با پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
- پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- درون کاسه ای را کاملا با سلفون بپوشانید.
- بیسکویت های اورئو را کف و کناره های کاسه بچینید.
- حدود یک چهارم از مخلوط پنیر خامه ای را کف و کناره های قالب روی بیسکویت ها پخش کنید.
- توت فرنگی ها را برش داده و به همراه بقیه بیسکویت ها روی مواد بچینید.
- این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و لایه آخر بیسکویت قرار دهید.
- کاسه را حدود 2 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود.
- سپس دسر را برگردانید و از قالب جدا کنید.
- روی دسر را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
- به جای توت فرنگی از میوه های دلخواه خود می توانید استفاده کنید.
نظر کاربران
عالیه