۷۲۸۸
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

كيك خامه وتوت‌فرنگي

اين كيك خوشمزه نياز بدن شما به ويتامين C وA را برطرف مي‌كند.

برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم براي ۱۰ نفر
  • تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • شكر: سه چهارم فنجان
  • كره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوري
  • آرد: يك و يك‌چهارم فنجان
  • بيكينگ‌پودر: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  • خامه: ۲ فنجان
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • توت فرنگي و بلوبري: ۴ فنجان


روش تهیه :

1. فر را در دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
۲. تخم‌مرغ‌ها و شكر را آنقدر بزنيد تا حالت خامه‌اي بگيرد، كره را اضافه كرده و خوب هم بزنيد . آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
3. مايه را درون 2 عدد قالب 25 سانتي‌متري بريزيد و حدود 25دقيقه آن‌ها را در فر بپزيد، سپس بگذاريد كنار تا خنك شوند.
۴. خامه و شكر را آنقدر هم بزنيد تا يكدست شوند.
5. يك عدد از كيك‌ها را روي ظرفي قرار داده و كمي از مخلوط خامه را روي آن پخش كنيد. نيمي از توت‌فرنگي‌ها را روي اين خامه قرار دهيد و لايه دوم كيك را روي آن قرار دهيد. بقيه خامه را روي كيك بماليد و باقي‌مانده توت‌فرنگي‌ها را روي آن اضافه كنيد.
۶. كيك را يك ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج