كيك خامه وتوتفرنگي
اين كيك خوشمزه نياز بدن شما به ويتامين C وA را برطرف ميكند.

- تخممرغ: ۶ عدد
- شكر: سه چهارم فنجان
- كره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوري
- آرد: يك و يكچهارم فنجان
- بيكينگپودر: يك دوم قاشق چايخوري
- خامه: ۲ فنجان
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- توت فرنگي و بلوبري: ۴ فنجان
روش تهیه :
1. فر را در دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
۲. تخممرغها و شكر را آنقدر بزنيد تا حالت خامهاي بگيرد، كره را اضافه كرده و خوب هم بزنيد . آرد و بيكينگپودر را اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
3. مايه را درون 2 عدد قالب 25 سانتيمتري بريزيد و حدود 25دقيقه آنها را در فر بپزيد، سپس بگذاريد كنار تا خنك شوند.
۴. خامه و شكر را آنقدر هم بزنيد تا يكدست شوند.
5. يك عدد از كيكها را روي ظرفي قرار داده و كمي از مخلوط خامه را روي آن پخش كنيد. نيمي از توتفرنگيها را روي اين خامه قرار دهيد و لايه دوم كيك را روي آن قرار دهيد. بقيه خامه را روي كيك بماليد و باقيمانده توتفرنگيها را روي آن اضافه كنيد.
۶. كيك را يك ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس سرو كنيد.
ارسال نظر