پودینگ ماست و تخم شربتی را حتما امتحان کنید
تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.
ماهنامه کیک و شیرینی: تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر
مواد لازم لایه زیرین:
- تمشک یا شاتوت: 10 عدد
- ماست: یک پیمانه
- تخم شربتی: 3 قاشق سوپخوری
- عسل: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم لایه رویی:
- خرما (بدون هسته): 5 عدد
- بادام خام: 10 عدد
- ماست: یک پیمانه
- تخم شربتی: 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
- تمشک، ماست و عسل را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
- تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- این مخلوط را به صورت یک لایه در ظرف های سرو بریزید.
- برای تهیه لایه رویی، هسته خرماها را جدا کنید.
- خرما،بادام خام و ماست را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
- تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
- سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- این مخلوط را در ظرف های سرو روی لایه زیرین بریزید.
- حداقل سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
- سپس سرو کنید.
نظر کاربران
خرما!