تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامهای بی نظیر
در بین دسرهای مختلفی که در کافهها سرو میشود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترینها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیاییها هر ابتکاری که به خرج دادهاند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی: در بین دسرهای مختلفی که در کافهها سرو میشود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترینها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیاییها هر ابتکاری که به خرج دادهاند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم:
- خامه: یک پیمانه
پنیر خامه ای: ۱۹۰ گرم
ماست: یک چهارم پیمانه
دنت شکلاتی: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک سوم پیمانه
آب: یک پیمانه
پودر قهوه: 4 قاشق سوپ خوری
اسانس بادام: یک قاشق چای خوری
بیسکویت لیدی فینگر: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
پودر کاکائو: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
- پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
- دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
- پودر شکر را اضافه کنید.
- خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
- آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
- بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
- مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید.
- این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.
- قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.
نظر کاربران
ممنون