فوندوهای خوشمزه آسیایی
فوندو ترکیبی از پنیر آب شده با ادویه است که گوشت و نان را در آن می زنند و می خورند. فوندو اشتهاآور خوشمزه ای است که خیلی سریع آماده می شود. استیک، جوجه و سبزیجات را بپزید و با فوندوی آسیایی میل کنید.
برترین ها: فوندو ترکیبی از پنیر آب شده با ادویه است که گوشت و نان را در آن می زنند و می خورند. فوندو اشتهاآور خوشمزه ای است که خیلی سریع آماده می شود. استیک، جوجه و سبزیجات را بپزید و با فوندوی آسیایی میل کنید.
مواد لازم:
• نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون پوست، به شکل برش های باریک
• نیم کیلوگرم گوشت استیک، به شکل برش های باریک
• ۱ عدد کدوی متوسط، برش هایی به ضخامت یک سانت
• 1 عدد فلفل قرمز دلمه ای، نگینی شده
• ۲۵۰ گرم نخود سبز
• 5 فنجان آب مرغ
• ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 یا 3 برش باریک زنجبیل
• ۲ حبه سیر
• سه چهارم فنجان سس بادام زمینی
• نیم فنجان سس ترش و شیرین
دستور تهیه:
۱. روی بشقاب برش های مرغ، گوشت، کدو، فلفل دلمه ای و نخودسبز را بچینید.
۲. در قابلمه ای آب مرغ، سس سویا، ریشه زنجبیل و سیر را بریزید. آنها را بجوشانید و در ظرف فوندو بریزید. آن را روز حرارت گرم نگه دارید.
۳. برش های مرغ، گوشت و سبزیجات را به سیخ بکشید و در مخلوط آب مرغ بپزید تا مرکز مرغ ها دیگر صورتی نباشد و گوشت بپزد و سبزیجات کمی نرم شوند. بگذارید تکه های کوچک غذا در آب مرغ بمانند. سپس مرغ، گوشت و سبزیجات را با سس بادام زمینی و سس ترش و شیرین سرو کنید.
ارسال نظر