دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان
این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
وبسایت سرآشپز پاپیون : این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
- طالبی متوسط ۱ عدد
- پودر ژلاتین (+ ۱ ق چ) ۲ قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
- شکر ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
- طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخمها جدا كنيد.
- ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوطكن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد.
- پوره طالبی را در قابلمهای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد.
- كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد.
- دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود.
- مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
- حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
- قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد.
- بعد از چند دقيقه وقتي تيغههای يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.
- دسر را در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد.
- بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.
ارسال نظر