ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانیها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمانها پذیرایی کنید.
مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.
مواد مورد نیاز
- ماهیچه گوسفند: 1 عدد
پیاز: ۲ عدد
زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
سیر (له شده): ۲ حبه
فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع: 1 لیتر
روش پخت:
۱. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.
۲. روغن و ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د ۳۰ دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.
۳. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.
۴. ۳۰ دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.
۵. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.
نظر کاربران
روغن 1 لیتررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟ قراره آخرین غذای عمرمونو بخوریم مگه؟
1 لیتر روغن برای یک ماهیچه؟
مسخره بازيه؟ يه ليتر روغن؟ اينو هركي بخوره كه درجا همه رگهاي قلبش مسدود ميشه سكته رو ميزنه ميميره
روغن مایع 1 لیتر؟
وعده آخر
اخه وقتي دستور رو نميدونيد مجبورين بگذارين كاملا مشخصه اين ماهيچه درون تصوير زعفران و رب گوجه بهش خورده خدايي خيلي مسخره بود
هیچوقت غذای تصویر با دستوراتش همخونی نداره همینجوری یه جیز از تو نت پیدا میکنن میذارن مسوول این بخش که فقط تبلیغ غذاهای ترکیو میکنه
پاسخ ها
گول وخره
بابا اسمش روغن جوشه مثل اکبر جوجه که باید تو استخر روغن سرخ بشه اینم باید کامل سرخ بشه
کجای عکس رب دیدید شما ؟؟
برشته و قهوه ای مایل به سرخ شده ،رب نداره !
اولا پیاز و روغن و بذارین بجوشه تا یکم سبک بشه بعد ماهیچه ها رو بندازین داخل ده دقیقه سرخ بشه بعد بوته سیر و نمک فلفل و اندازه کنید بعد آب بریزید درشو بزارید تا سه ساعت و نیم مغز پخت بشه قرار نیست روغن و بخورید که