۷۱۳۰۸۷
۴ نظر
۵۰۳۵
۴ نظر
۵۰۳۵
پ

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.

کوفته سوخاری

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    پیاز (رنده شد ه): یک عدد
    سیر (رنده شده): 2 حبه
    تخم مرغ: یک عدد
    نان تست: یک الی دو عدد
    زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    برگ جعفری (ریز خرد شده): ۷ عدد
    روغن: یک دوم پیمانه
    نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس

  • گوجه فرنگی (رنده شده): ۳ عدد
    سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    سرکه: یک قاشق سوپ خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    نمک: یک قاشق چای خوری

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

طرز تهیه:

  1. گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
  3. مواد را به خوبی ورز دهید.
  4. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
  5. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
  6. برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
  7. سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

سوپ عدس قرمز

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم:

  • عدس قرمز: 2 پیمانه
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    سیب زمینی: یک عدد
    سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
    کره: یک قاشق چای خوری
    نمک: به مقدار لازم
    آب: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

طرز تهیه:

  1. عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
  2. سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
  3. مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
  4. نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
  5. سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
  6. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
  7. این مخلوط را روی سوپ بریزید.
  8. سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالي و خوشمزه

  • بدون نام

    عالی

  • بدون نام

    عدس قرمز که مال پاکستانی ها و هندی هاست ،!!!

    پاسخ ها

    • دختر ترک

      بیشتر تو ترکیه ای ها دیدم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج