۷۱۲۳۳۱
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

فیله مرغ نارگیلی؛ رویه ترد با مغزی نرم

اگر عاشق فیله سوخاری هستید، پیشنهاد میکنیم این نوع فیله با روکش پودر نارگیل را امتحان کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: اگر عاشق فیله سوخاری هستید، پیشنهاد میکنیم این نوع فیله با روکش پودر نارگیل را امتحان کنید.

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد
    سس خردل: ۲ قاشق سوپ خوری
    پودر سیر: به مقدار لازم
    سینه مرغ: یک عدد
    نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
    کورن فلکس (پودر شده): یک دوم پیمانه
    آرد: یک چهارم پیمانه
    پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    روغن: یک پیمانه

فیله مرغ نارگیلی؛ رویه ترد با مغزی نرم

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ، سس خردل، پودر سیر و پودر پیاز را با چنگال با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
  2. سینه مرغ را باریک خرد کنید.
  3. باریکه های مرغ را حدود 10 دقیقه در مخلوط تخم مرغ قرار دهید تا مزده دار شود.
  4. نشاسته ذرت، کورن فلکس پودر شده، آرد، پودر نارگیل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
  5. تکه های مرغ را در مخلوط نشاسته ذرت بغلتانید
  6. سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
  7. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  8. سپس سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خندوانه ای

    عالیع

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج