کوکوی شیرین قزوینی
کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینیهاست.
وب سایت سرآشپزپاپیون: دوستان عزیز اینم یکی دیگه از غذاهای سنتی قزوین...این کوکو کنار غذاهای دیگه خورده میشه و سفره تون رو حسابی رنگین میکنه.
مواد لازم:
- روغن مایع و نمک به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- آب و گلاب ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- سیب زمینی متوسط ۵ عدد
طرز تهیه:
- سیبزمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخکرده یا به صورت ریز رنده میکنیم.
- در ظرفی دیگر تخممرغها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیبزمینیها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
- روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
- شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت میگذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
نظر کاربران
همچین غذایی به اسم کوکو قندی در اصفهان هم هست.
این خیلی خوبه. به عنوان کیک سیب زمینی.