دو نوع غذای خوشمزه از آناتولی ترکیه
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای خوشمزه ترکیهای را به شما آموزش میدهیم.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای خوشمزه ترکیه ای را به شما آموزش می دهیم.
کباب با دورچین پیاز؛ غذایی از قسمت مرکزی آناتولی ترکیه
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم
- گوشت گوسفندی (خرد شده): 400 گرم
پیاز: ۲ عدد
بادنجان: 4 عدد
کره: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- دو قاشق سوپ خوری کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید
- تکه های گوشت را در آن تفت دهید تا برشته شوند.
- یک قاشق سوپ خوری کره باقیمانده را در تابه ای جداگانه گرم کنید
- پیاز خرد شده را در آن تفت دهید و از تابه خارج کنید.
- بادنجان ها را از قبل خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود.
- بادنجان های خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید.
- سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
- گوشت و بادنجان سرخ شده را وسط ظرف سرو قرار دهید و دور آنها پیاز سرخ شده بگذارید.
- نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن بپاشید
- سرو کنید.
خوراک گوشت و نخود؛ غذایی از آناتولی شرقی ترکیه
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم:
- گوشت گوساله (خرد شده): یک کیلوگرم
نخود (پخته): ۳ پیمانه
خمیر یوفکا: 4 عدد
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- کره: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
مواد لازم سرو:
- ماست یونانی: 5 الی 6 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- خمیر یوفکا را با دست به ابعاد کوچک برش دهید و در تابه نچسب یا فر برشته کنید.
- کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
- گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا برشته شده و آب آن کشیده شود.
- سپس آب و نخود پخته را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و اجازه دهید مواد بپزند.
- خمیر یوفکای برشته شده را در بشقاب سرو قرار دهید.
- آب گوشت را روی آنها بریزید و سپس گوشت و نخود را اضافه کنید.
- دور ظرف را با ماست یونانی تزئین کنید.
- کره را گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده و نعناع خشک را در آن تفت دهید.
- این مخلوط را روی ماست بریزید و سرو کنید.
ارسال نظر