۷۱۰۰۶۰
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

  • مارچوبه: 4 عدد
    خمیر هزارلا: به مقدار لازم
    ژامبون: 2 ورقه
    پنیر پارمزان: ۲ ورقه
    میخک: 2 عدد
    زرده تخم مرغ: یک عدد

بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

طرز تهیه:

  1. مارچوبه ها را حدود 2 الی 3 دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
  2. دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
  3. روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
  4. یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
  5. دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
  6. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
  7. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
  8. سپس سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج