طرز تهیه کوکوی برگ کرفس
برای استفاده از برگای کرفس این کوکوی برگ کرفس خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی آسونه و هم خیلی خوشمزه و خوش عطر.
وب سایت دونفره: تا به حال شده یه غذا با کرفس درست کنین مثل خورشت کرفس یا چیز دیگه ای که از برگای کرفس داخلش استفاده نمیشه و در عین حال برگای کرفستون هم خیلی تازه و شاداب باشن و دلتون براشون بسوزه و ندونین چیکار کنین، من برای استفاده از برگای کرفس این کوکوی برگ کرفس خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی آسونه و هم خیلی خوشمزه و خوش عطر …
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم برگ کرفس تازه (برگ یک عدد کرفس کامل)
- ۳ الی ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری سرخالی آرد گندم در صورت نیاز
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- ابتدا باید برگ های کرفس رو خورد کنیم. من خیلی ریزشون نکردم ولی اینکه تا چه حد خوردشون کنین به سلیقه خودتون بستگی داره.
- برای تهیه این کوکو میتونین از ساقه ای خیلی نازک کرفس که انتهای برگ ها هم هستن استفاده کنین. دقت کنین که برگها باید تازه و شاداب باشن و خیلی زمخت نشده باشن.
- حالا کرفس خورد شده و دو الی سه عدد از تخم مرغ ها با توجه به حجم برگ ها و به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
- در صورتی مقدار تخم مرغ کم بود یک عدد دیگه تخم مرغ هم اضافه میکنیم و بعد آرد رو هم برای انسجام بیشتر کوکو میریزیم.
- حالا خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
- داخل یه ماهیتابه نچسب مقدار کمی روغن ریخته و وقتی ماهیتابه گرم شد مایه کوکو رو اضافه کرده، حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم تا کوکو بپزه.
- کوکو رو برمیگردونیم تا طرف دیگر هم طلایی بشه در این مرحله احتیاجی به گذاشتن در ماهیتابه نیست.
- حالا کوکو خوشمزه و مفید ما حاضره … نوش جان
نظر کاربران
به نظر خوب میاد