طرز تهیه کوفته شویدباقلا
کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
وب سایت نمناک: کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
مواد لازم :
- برنج:یک لیوان
- شوید خرد شده:100 گرم
- پیاز:2 عدد
- تخم مرغ:3 عدد
- گوشت چرخ شده:350 گرم
- زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
- باقلا:یک پیمانه
- آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
- روغن:به میزان لازم
طرز تهیه :
- ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می کنید. چهار قاشق کفایت می کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می شود.
- برنج نیم پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
- از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.
- در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا
- کوفته شویدباقلا جزو دلمه و کوفته میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
- کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
ارسال نظر