میکادو مغزدار
این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز
- نان میکادو: 2 ورقه
شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم
انواع مغز: 200 گرم
خامه صبحانه: ۲ قاشق چایخوری
روش تهیه
۱. ۱۵۰ گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.
۲. یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
۳. سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده تا دو ورقه به هم بچسبند.
۴. سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.
۵. بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۶. نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.
۷. بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
ارسال نظر