۶۹۷۷۱۱
۵۰۴۷
۵۰۴۷
پ

میکادو مغزدار

این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • نان میکادو: 2 ورقه
    شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم
    انواع مغز: 200 گرم
    خامه صبحانه: ۲ قاشق چایخوری

میکادو مغزدار

روش تهیه

۱. ۱۵۰ گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.

۲. یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.

۳. سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده تا دو ورقه به هم بچسبند.

۴. سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.

۵. بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

۶. نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.

۷. بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج