سالاد شیرازی خوشمزه و مدلهای تزئین آن
سالاد شیرازی سنتیترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.
برترین ها: سالاد شیرازی سنتیترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.
مواد اولیه :
- نمک به میزان لازم
- آبغوره به میزان لازم
- پونه (خشک) به میزان لازم
- نعنا (خشک) به میزان لازم
- پیاز (کوچک) پیاز 1عدد
- گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی 2عدد
- خیار (بزرگ و سالادی) 1عدد
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
- ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید.برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برشهای ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.
- خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
- سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند.پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.
- حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل،نعنا خشک،جعفری و نمک و آب غوره ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.
نکات:
- بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.
- اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
- در صورت تمایل به جای آبغوره ازآبلیمو،آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.
مدل های تزئین سالاد شیرازی
نظر کاربران
باتشکرازشماعالی بود.
سالادروسیکهلاغرمیکند
پاسخ ها
خیلی ه
عالی
چه عصبی دارن مردم.
کی حوصله داره این همه با دقت این ها رو دوست کنه
پاسخ ها
واقعا
عالی