دستور پخت اشکنه پیاز
اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.
وب سایت سرآشپز پاپیون: اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.
اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- پیاز ۲ عدد
- کره ۴ قاشق سوپ خوری
- زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا كره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ریز كرده و در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد .
- سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ۲ پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته ، روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید .
- حالا زیر شعله را خاموش كنید و پس از آنكه مواد كمی سرد شد آن را داخل مخلوط كن ریخته و با اضافه كردن تخم مرغ آن را خیلی خوب میكس كنید.
- نمك و فلفل را به اشكنه اضافه كرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند.
سایر نکات
- اگر دوست دارید میتوانید به جای كره از روغن استفاده كنید
- این اشكنه به شكل سنتی با پیاز خرد شده پخته میشود و میكس نمیشود ولی بهتر است برای خوشمزه تر شدن آن را میكس كنید
- اگر مقداری خامه زده شده به این اشكنه اضافه كنید خوشمزه تر میشود
- تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید كمی زعفران هم به آن اضافه كنید.
نظر کاربران
پس شنبليله اش كو؟
چه فقیرانه !!!!
هر چند من هرچقدر به بچه هام گوشت و مرغ میدم بازم کم خونی دارند و رنگشون زرده !!!