طرز تهیه شیر پلوی تبریزی
شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
وب سایت سرآشپز پاپیون: شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم
- گلاب ۱/۳ پیمانه
- آب پیاز به مقدار لازم
- آب ۲ پیمانه
- خلال پسته ۱ پیمانه
- پیاز داغ ۱ پیمانه
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- کشمش پلویی ۱ پیمانه
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- زعفران ۱ قاشق چای خوری
- شیر ۴ پیمانه
- کره ۲۰۰ گرم
- برنج ۳.۵ پیمانه
طرز تهیه
1. فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
4. آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
7. فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.
نظر کاربران
من یک تبریزی ام. اولین بارهست که نام این غذا را می شنوم و تازه !!!!مال تبریزه!!!!!
خانم چهل و چهار ساله
منم تبریزی ام... پدر بزرگها و مادر بزرگها تبریزی...
اولین بار هست این غذا را دیدم که محلی تبریز باشه!!!
غذا مخلوطی از شیربرنج با مرغ!!!
سلام من یک تبریزی هستم تا حالا اسم این غذا رو نشنیدم استوری هم کردم کسی تا حالا اسم این غذا رو نشنیده جالب نیست