۶۸۳۷۵۲
۳ نظر
۵۰۲۶
۳ نظر
۵۰۲۶
پ

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۴)

یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

نان پسته سوئدی

مواد لازم:

  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • پسته (خردشده): 50 گرم
  • هل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • مربای توت فرنگی: به میزان لازم

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۴)

طرز تهیه:

  1. کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
  2. پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.
  3. سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود.
  4. خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. سپس از یخچال خارج و به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.
  6. خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.
  7. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه بپزید.
  8. سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.
  9. شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

اسلایس خشکبار

مواد لازم:

  • شیرعسلی: یک قوطی
  • کره: 90 گرم
  • کُرن فلکس: 130 گرم
  • بادام پرک: 75 گرم
  • کشمش: 110 گرم
  • خلال پسته: 30 گرم
  • گردو (خردشده): 30 گرم
  • گیلاس شکری شده (خردشده): 30 گرم
  • قیصی (خردشده): 65 گرم
  • شکلات (ذوب شده): 250 گرم

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۴)

طرز تهیه:

  1. ابتدا کف یک قالب 30×20 را کاغذ انداخته به طوری که 2 سانت از لبه های قالب بلندتر باشد.
  2. شیرعسلی و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکدست شود.
  3. شکلات ذوب شده را کف قالب پخش کنید.
  4. مابقی مواد را در کاسه ای ریخته و شیرعسلی و کره روان شده را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  5. سپس به طور یکنواخت روی شکلات کف قالب بریزید و به مدت 3 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید
  6. سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید.

قطاب پسته ای

مواد لازم:

  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • پسته (خردشده): 50 گرم
  • هل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • مربای توت فرنگی: به میزان لازم
  • تخم مرغ: یک عدد

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۴)

طرز تهیه خمیر:

  1. زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید.
  2. بعد کره نرم شده و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
  3. سپس آرد، بیکینگ پودر و مایه خمیر را نیز بیفزایید و ورز دهید.
  4. اگر چسبندگی داشت دوباره آرد را اضافه کنید.
  5. البته خمیر نباید زیاد هم سفت شود.
  6. خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در دمای معمولی اتاق یک تا 2 ساعت بماند تا ور بیاید.

طرز تهیه مواد میانی:

  1. پودر پسته، خاک قند و هل را مخلوط کنید و کنار بگذارید
  2. بعد از آماده شدن خمیر سطح کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر گرد یا با دهانه لیوان متوسط قالب بزنید.
  3. وسط هر دایره از مواد میانی بگذارید و دو طرف خمیر را بچسبانید و آنرا گرد یا هلالی کنید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
  4. سپس در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  5. بعد در پودر قند بغلتانید و در ظرف بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
  6. می توانید این قطاب را در فر درست کنید.
  7. بدین ترتیب بعد از آماده شدن قطاب ها، آنها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
  8. بعد از فر درآورید و کمی که خنک شد در پودر قند بغلتانید.

نکته:

۱. در تهیه خمیر می توانید از یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر یا مایه خمیر استفاده کنید. در صورت استفاده از بیکینگ پودر خمیر برای ور آمدن باید در یخچال بماند و اگر از مایه خمیر استفاده کردید، خمیر در جای گرم بهتر به عمل می آید.

۲. اگر مایه خمیر از نوع فوری نباشد، باید حل شود. پس آن را با دو قاشق سوپ خوری آب ولرم، یک قاشق چای خوری پودر قند و کمی نمک (نوک کارد) مخلوط کنید تا کمی بماند و به عمل بیاید.

کوکی بادام زمینی و کشمش

مواد لازم:

  • کره: 100 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • آرد: 150 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • کره بادام زمینی همراه با تکه های بادام زمینی: 125 گرم
  • کشمش: 150 گرم

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۴)

طرز تهیه:

  1. همه مواد به جز کشمش را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
  2. سپس کشمش را اضافه و با قاشق همه مواد را مخلوط کنید.
  3. در آخری یک قاشق سوپ خوری از مواد را بردارید و در سینی از قبل کاغذ انداخته بگذارید.
  4. آن را در فر با دمای 190 به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شیما

    سلام برای قطاب پسته ای تعداد تخم مرغ رو ننوشتین؟

  • بدون نام

    میزان خمیرمایه وبکینگ پودر قطاب هم نوشته نشده

  • رومینا

    خیلی عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج