ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی (۲)
یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
جول کوکی
مواد لازم:
- شکر: 50 گرم
- کره: 90 گرم
- آرد: 175 گرم
مواد لازم رویه:
- پودر شکر: 150 گرم
- آب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوری
- آب نبات های رنگی (خردشده): برای تزیین
- نقل های نقره ای یا طلایی: برای تزیین
- کرنبری (خردشده): برای تزیین
- تافی و پاستیل (خردشده): برای تزیین
طرز تهیه:
- ابتدا فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک عدد قالب ۱۸ سانت را کمی چرب کنید.
- آرد و کره را در غذاساز ریخته و هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید.
- مایه را جمع کرده و درون قالب پرس کنید و قبل از پخت با چاقو با اندازه های دلخواه برش هایی روی خمیر ایجاد کنید و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید و روی توری خنک کنید.
- در این فاصله پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و درون قیف کاغذی ریخته و روی بیسکویت ها بریزید و قبل از این که رویه بسته شود، مواد تزیینی را روی آن بریزید.
کرانچی نارگیل
مواد لازم:
- کره: ۱۲۵ گرم
- شکر قهوه ای: ۱۶۵ گرم
- عسل: یک قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: ۳۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- پودر نارگیل: ۸۰ گرم
- جو پرک: ۴۵ گرم
مواد لازم کرم شکلاتی:
- شکلات: ۱۸۵ گرم
- کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
- کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید.
- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نارگیل و جو را اضافه کنید.
- از مواد آماده به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیندازید.
- درواقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح می شود و هم جای چنگال روی آن باقی می ماند.
- سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شود.
- سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی را برگردانید
- روی آن از کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهید
- بعد از فرم گیری شکلات در وسط شیرینی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.
- این شیرینی را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری کنید.
رول نوتلا
مواد لازم:
- کره: 250 گرم
- شیر: یک دوم پیمانه
- ماست: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر قند: یک پیمانه
- نشاسته ذرت: یک پیمانه
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
- نمک: یک پنسه
- آرد: حدود 3 الی 4 پیمانه
- نوتلا: حدود یک دوم پیمانه (برای داخل رول ها)
طرز تهیه:
- به غیر از آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همه مواد را مخلوط کرده
- بعد آرد و بیکینگ پودر را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
- میزان آرد مصرفی بستگی به نوع آرد دارد تا خمیر مورد نظر درست شود.
- بعد یک سوم از خمیر را برداشته و با پودر کاکائو ورز دهید.
- اگر خمیر سفت شود، یک یا ۲ قاشق سوپ خوری شیر اضافه کنید.
- خمیر سفید را بین دو نایلون نازک باز کنید.
- بعد در جای دیگر خمیر قهوه ای را باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید.
- به صورت نوارهای دراز خمیر سفید را کاتر بزنید و بین خمیر از نوتلا گذاشته و رول کنید.
- دور رول ها از نوارهای قهوه ای پیچیده و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
ماکارون میوه ای
مواد لازم:
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (۶۰ گرم)
- شکر (دانه ریز): ۱۱۰ گرم
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- آرد: ۵۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
- کرنبری (خردشده): ۵۰ گرم
- شکلات سفید (رنده شده): ۹۰ گرم
- کرنبری (درسته): حدودا ۲۸ عدد
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود.
- شکر را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا جذب سفیده شود.
- سپس وانیل را به مواد افزوده و آرد، پودر نارگیل، کرنبری خردشده و شکلات سفید را دو مرحله به مواد قبلی بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
- سپس دستان تان را کمی مرطوب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید.
- همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در مرکز هر کدام از شیرینی ها یک عدد کرنبری درسته قرار دهید.
- سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.
- سپس از فر خارج کرده و در سینی خنک کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با محافظ بپوشانید تا از نفوذ هوا به داخل آن خودداری شده و مانع خشک شدن شیرینی شود.
- این شیرینی را می توانید به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید.
نظر کاربران
سلام میشه طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری رو بگین هر چی سرچ کردم هرکی یه مدلی درس کرده بود
خوبه
خوبه