ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی (۱)
یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
شیرینی دارچینی مکزیکی
مواد لازم:
- کره: 225 گرم
شکر ریز: ۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: ۲۲۵ گرم
آرد ذرت: 115 گرم
مواد لازم رویه:
- پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
- شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
- وانیل را اضافه کنید.
- آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
- یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
- سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
- بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.
طرز تهیه رویه:
مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
کراسان فندق
مواد لازم:
- کره: 125 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: 55 گرم
شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
فندق (خردشده): 55 گرم
آرد: ۲۶۰ گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
پودر شکر (اضافه): حدودا 80 گرم
طرز تهیه:
- کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
- بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
- خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
- سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
- سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
- تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
- شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.
- این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.
کوکی موکای تیره (Darkmocha cookie)
مواد لازم:
- آرد: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده): 3 قاشق سوپ خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک پیمانه (برای غلتاندن)
طرز تهیه:
- آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
- مواد خشک را بیفزایید.
- از خمیر توپ های کوچکی جدا کرده و در شکر بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: اگر خمیر سفت یا خشک بود، یک تا ۲ قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.
کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم:
- کره: 100 گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: 250 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نوتلا: 100 گرم
شکلات چیپسی: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
- کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود.
- سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
- سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و در دو مرحله به مواد کره ای اضافه کنید.
- بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
- از مخلوط آماده به اندازه یک گردو در دست گرد کنید.
- سپس آن را مسطح کرده و در مرکز آن نوتلا بریزید.
- اطراف آن را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یکدیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
- سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
- این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه ای دردار در دمای محیط نگهداری کنید.
ارسال نظر