۶۸۲۷۴۵
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۱)

یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

شیرینی دارچینی مکزیکی

مواد لازم:

  • کره: 225 گرم
    شکر ریز: ۵۰ گرم
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: ۲۲۵ گرم
    آرد ذرت: 115 گرم

مواد لازم رویه:

  • پودر شکر: 50 گرم
    دارچین: یک قاشق چای خوری

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۱)

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
  3. شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
  4. وانیل را اضافه کنید.
  5. آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
  6. یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
  7. سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
  8. بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.

طرز تهیه رویه:

مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

کراسان فندق

مواد لازم:

  • کره: 125 گرم
    وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
    شکر: 55 گرم
    شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
    فندق (خردشده): 55 گرم
    آرد: ۲۶۰ گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
    دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
    پودر شکر (اضافه): حدودا 80 گرم

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۱)

طرز تهیه:

  1. کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
  2. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
  3. بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
  4. خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
  5. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  6. سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
  7. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
  8. شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.
  9. این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

کوکی موکای تیره (Darkmocha cookie)

مواد لازم:

  • آرد: یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
    شکر: یک چهارم پیمانه
    شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
    پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
    کره (ذوب شده): 3 قاشق سوپ خوری
    نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
    بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
    وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ: یک عدد
    شکر: یک پیمانه (برای غلتاندن)

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۱)

طرز تهیه:

  1. آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
  3. مواد خشک را بیفزایید.
  4. از خمیر توپ های کوچکی جدا کرده و در شکر بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.

نکته: اگر خمیر سفت یا خشک بود، یک تا ۲ قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.

کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده

مواد لازم:

  • کره: 100 گرم
    شکر: ۱۵۰ گرم
    آرد: 250 گرم
    جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
    نوتلا: 100 گرم
    شکلات چیپسی: یک پیمانه
    تخم مرغ: 2 عدد
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۱)

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
  3. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
  5. سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و در دو مرحله به مواد کره ای اضافه کنید.
  6. بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  7. از مخلوط آماده به اندازه یک گردو در دست گرد کنید.
  8. سپس آن را مسطح کرده و در مرکز آن نوتلا بریزید.
  9. اطراف آن را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یکدیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
  10. سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
  11. این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه ای دردار در دمای محیط نگهداری کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج