قلبیهای عاشقانه، شیرینی شب عیدِ خانواده
این شکلاتهای قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمانها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: این شکلاتهای قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمانها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- شکلات سفید: 200 گرم
- بیسکویت (پودرشده): 300 گرم
- پسته (برشته شده و پودر شده): 100 گرم
- عسل: یک قاشق سوپ خوری
- گلاب: 2 قاشق چای خوری
- مربای زردآلو: 3 قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ خوری
- شکلات سیاه (آب شده): 100 گرم
- شکلات سیاه (آب شده اضافه): 150 گرم
- خرده بیسکوییت: 100 گرم
طرز تهیه:
- شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
- سپس داخل یک عدد قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
- در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
- مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
- می توانید این شیرینی را به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر