۶۷۶۸۱۷
۱ نظر
۵۰۱۷
۱ نظر
۵۰۱۷
پ

کیک شکلاتی؛ تجربه یک کیک هیجان‌انگیز

کیک شکلاتی یک کیک محبوب و فوق العاده است. با این طرز تهیه، کیک شکلاتی هیجان انگیز بپزید و از آن لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک شکلاتی یک کیک محبوب و فوق العاده است. با این طرز تهیه، کیک شکلاتی هیجان انگیز بپزید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

مواد لازم:
  • شکر قهوه ای: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 8 عدد
  • کره: 80 گرم
  • شکلات تلخ: 140 گرم
  • آرد: 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم گاناش:
  • خامه: 200 میلی لیتر
  • شکلات تلخ: 280 گرم
مواد لازم میانی:
  • آلبالو (یخ زده): 500 گرم
مواد لازم رویه:
  • پودر خامه: 75 گرم
  • شیر: یک پیمانه
  • شکلات تلخ: 140 گرم
  • میوه های دلخواه (آلبالوی یخ زده، بلوبری و...): برای سرو
  • شکلات پسته ای (ریز خردشده): یک بسته
کیک شکلاتی؛ تجربه یک کیک هیجان‌انگیز
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه کیک، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود.
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود.
4. این مخلوط را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه و مخلوط کنید.
5. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
6. خمیر به دست آمده را در دو قالب کیک اندازه متوسط بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.
7. برای تهیه گاناش، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
8. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید تا شکلات در خامه ذوب شود.
9. سپس مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
10. یکی از کیک های خنک شده را روی ظرف سرو قرار دهید.
11. مقداری از گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و آلبالوی یخ زده (بدون هسته) روی کیک پخش کنید.
12. کیک دیگر را روی مواد قرار دهید و دوباره گاناش و آلبالو را روی آن پخش کنید.
13. دور تا دور کیک را با گاناش باقیمانده پوشش دهید.
14. برای تهیه رویه، پودر خامه و شیر را با هم آنقدر بزنید تا پف کنند و سپس روی کیک پخش کنید.
15. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و روی کیک بریزید.
16. کیک را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.
17. سپس روی آن را با میوه های دلخواه و شکلات پسته ای پودر شده تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالیه حتما درست کنین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج