کوکی نارگیلی، شیرینی مخصوص سیزده بدر
این کوکی های خوشمزه را درست کنید و عصر روز ۱۳ فروردین با چای میل کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی های خوشمزه را درست کنید و عصر روز ۱۳ فروردین با چای میل کنید.
میزان سرو: ۸ الی ۱۹ نفر
مواد لازم:
میزان سرو: ۸ الی ۱۹ نفر
مواد لازم:
- لیموسنگی: یک عدد
- پودر نارگیل: 2 قاشق سوپ خوری
- کره: 270 گرم
- پودر شکر: 135 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آرد: 370 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- شکلات تلخ: 160 گرم
- پودر نارگیل: 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱. کره و پودر شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
۲. تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
۳. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
۴. پوست یک عدد لیموسنگی را رنده کنید و به همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه و مخلوط کنید.
۵. خمیر را در سلفون بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ور آید.
6. خمیر را با وردنه روی سطح کار به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و با قالب قلبی شکل آن را قالب بزنید.
7. برش های قلبی خمیر را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
8. سپس سینی را به پنجره توری انتقال دهید تا خنک شوند.
9. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
10. کوکی ها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو کنید و روی آنها پودر نارگیل بپاشید.
11. پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، کوکی ها را سرو کنید.
پ
ارسال نظر