طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی
چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی: چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
مواد لازم:
- پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه
- ماست یونانی: یک پیمانه
- آب: 4 پیمانه
- نمک: یک قاشق چای خوری
- شکر: یک قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرو
- چوب دارچین: یک عدد
- جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- اسانس وانیل: 2 قاشق چای خوری
- آرد: سه و یک دوم پیمانه
- رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم
- رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۲. برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
۴. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.
5. نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.
6. پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید.
7. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.
۸. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید.
۹. هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
۱۰. سینی را حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند.
۱۱. سپس روی آنها شکر بپاشید.
۱۲. داخل چوروها را خالی کرده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید.
۱۳. سپس سرو کنید.
پ
ارسال نظر