باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.
میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم خمیر:
آرد: ۴ پیمانه (۵۵۰ الی ۵۶۰ گرم)
آب: ۱۰۰ میلی لیتر
ماست: ۱۰۰ گرم
روغن: ۹۰گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
سرکه: ۲ ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق س
نمک: یک ق چ
مواد لازم کرم:
شیر: ۵ پیمانه (یک لیتر)
شکر: ۱۸۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۱۰۰ گرم
نشاسته: ۳۰ گرم
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم اضافی:
کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم
روغن: ۹۰ گرم
مواد لازم شربت:
شکر: ۱۸۰ گرم
آب: یک پیمانه
آب لیمو ترش: ۳ الی ۴ قطره
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.
2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.
4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.
6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید و مایع سرد شده را داخل آنها بریزید و بپیچید.
8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.
9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و پر کنید و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.
۱۰. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.
۱۱. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
۱۲. پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
پس کرم را کجا استفاده کنیم
نکنه اضافه بود
باقلوا که کرم نداره
درست کنم خوشمزه میشه