۶۷۶۶۳۳
۳ نظر
۵۱۷۵
۳ نظر
۵۱۷۵
پ

طرز تهیه باقلوا در منزل

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

مواد لازم خمیر:
  • آرد: ۴ پیمانه (۵۵۰ الی ۵۶۰ گرم)
  • آب: ۱۰۰ میلی لیتر
  • ماست: ۱۰۰ گرم
  • روغن: ۹۰گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سرکه: ۲ ق س
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق س
  • نمک: یک ق چ
مواد لازم کرم:
  • شیر: ۵ پیمانه (یک لیتر)
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • نشاسته: ۳۰ گرم
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم اضافی:
  • کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم
  • روغن: ۹۰ گرم
مواد لازم شربت:
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب لیمو ترش: ۳ الی ۴ قطره
طرز تهیه باقلوا در منزل
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.
2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.
4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.
6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید و مایع سرد شده را داخل آنها بریزید و بپیچید.
8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.
9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و پر کنید و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.

۱۰. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.
۱۱. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
۱۲. پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پس کرم را کجا استفاده کنیم
    نکنه اضافه بود

  • بدون نام

    باقلوا که کرم نداره

  • شیما

    درست کنم خوشمزه میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج