طرز تهیه نرگسی اسفناج
اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که حاوی اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.
- ۳۰۰ گرم اسفناج خام
- ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۲ حبه سیر
- ۲ عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه :
- ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.
- تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.
- اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.
- وقتی پیاز سبک شد سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. کمی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.
- حالا اسفناج پخته رو هم به سیر و پیاز سرخ شده اضافه میکینم.
- وقتی موادو کمی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.
- در نهایت تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اجازه میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ کاملا سفت نشه و عسلی بمونه …
- حالا نرگسی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون و ماست به عنوان چاشنی میلش کنیم … نوش جان
ارسال نظر