پیشغذای عربی با بادمجان
این بادمجانهای رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- بادنجان بزرگ: 2 عدد
- تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
- پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
- نعنا (خردشده): 2 ق س
- سماق: 1 ق چ
- زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
- خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
- گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
- پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 3 ق س
روش پخت
۱. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به ۸ ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.
4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۵. ۱ قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).
7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.
ارسال نظر