دستور پخت بادمجان عثمانی
بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی بهشمار میرفت. آشپزهای دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذتهای جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان میدادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده میکردند.
مواد مورد نیاز
- گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
- پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
- بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
- گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
- سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
- ماست پرچرب: 1 پیمانه
- پودر دارچین: یک دوم ق چ
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
۳. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.
ارسال نظر