باقالیپلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی
باقالیپلو با ماهیچه یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچکس دست رد به سینه آن نمیزند!
مواد لازم:
- ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
- برنج: 3 پیمانه
- شبت (خرد شده): 3 پیمانه
- باقلاسبز: 200 گرم
- پیاز (متوسط): 2 عدد
- زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
- رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- سیر: 3 حبه
- آب: 2 لیوان

طرز تهیه:
1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.
نظر کاربران
عالی بود.
ممنون
گشنم شد
دست پزننده و نویسنده درد نکنه. یکی از بهترین غذاهای مجلسی ایران.
منظور از شبت همون شوید هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟